Recepta: llengua de vedella amb tàperes - Vianda.cat

Llengua de vedella amb tàperes

Us presentem la recepta de llengua de vedella amb tàperes. Al·lucinareu de la melositat que adquireix la llengua amb el xup-xup!

Malgrat la mala fama que pugui tenir, la llengua és una bona peça per fer guisada, amb tàperes o amb bolets o amb el que se us pugui acudir! Bon profit!

INGREDIENTS:

  • 1 llengua de vedella bullida
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 tomates de penjar
  • tàperes
  • vi ranci
  • brou
  • all
  • julivert
  • ametlla
  • sal
  • pebre

ELABORACIÓ

  • Sofregiu una ceba a foc lent fins que quedi rossa. Afegiu-hi una pastanaga ratllada i, al cap d’uns minuts, un parell de tomates de penjar ratllades també. Deixeu que acabi d’enrossir tot junt.
  • Aboqueu-hi un raig de vi ranci i i deixeu que s’evapori.
  • Talleu la llengua (o dieu al carnisser que us ho faci) a rodelles, salpebreu-les i col·loqueu-les a la cassola.
  • Cobriu-ho tot amb un brou i deixeu que faci xup-xup durant un parell d’hores.
  • Afegiu-hi les tàperes i, al cap d’uns minuts, la picada. Coeu-ho durant deu minuts més i ja ho podeu servir.

Sobre l'autor

(2) Comments



Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra