Com prepara l'escudella en Pere Planagumà? - Vianda.cat

Com prepara l’escudella en Pere Planagumà al Restaurant ROM (Roses)? Hem entrat a la seva cuina per saber-ho i ens n’hem emportat uns quants consells i trucs ben interessants.

Planagumà fa l’escudella només amb carn de porc per aconseguir un gust més homogeni. Primer bull la carn. Després, amb una mica d’aquest caldo cou per separat les botifarres blanca i negra amb les pilotes i, en una altra olla, les verdures. Finalment fa una mena de cupatge amb els tres brous per aconseguir el punt ideal de la sopa, que fa amb fideus i arròs.

Feu un cop d’ull al vídeo que ve a continuació si voleu aprendre com fer una escudella fantàstica per a aquest Nadal. A més, el xef ens explica quin futur veu a plats tan tradicionals com aquest.

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra