Recepta: conill amb cebetes i xocolata - Vianda.cat

Recepta: conill amb cebetes i xocolata

Us presentem una recepta de conill amb cebetes i xocolata. Es tracta d’una recepta tradicional molt típica a l’Empordà, una forma diferent de menjar conill que us sorprendrà!

INGREDIENTS

1/2 conill

10-12 cebes de platillo

1/2 got de vi negre

1 cullerada rasa de farina

Herbes aromàtiques (farigola, llorer, romaní…)

Aigua

Sal

Pebre

Oli

Per a la picada: xocolata a la pedra (una presa), grapadet d’ametlles, fetge del conill

 

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra