Lluç a la brasa de la Sala de l'Isaac - Vianda.cat

Lluç brasa Sala Isaac Sala Gran

L’Isaac Sabrià ens prepara un lluç a la brasa excepcional que ofereix al seu restaurant la Sala de l’Isaac i Sala Gran. El xef va decidir fa uns anys apostar fort per la cuina del mar a la brasa, com l’anomena ell. Recuperava, així, una tècnica ancestral de cocció del peix amb foc i llenya que conserva molt millor el gust del producte. Es tracta de simular la brasa que es feia en les llars de foc de les masies d’abans i que Josep Pla ja documentava al llibre El que hem menjat.

L’Isaac assegura que cada peix té el seu tempo de cocció però el més interessant és que la brasa, ben feta i a poc gas, segella molt bé la peça i això fa que se’n conservin els sucs del seu interior. Vegeu-ne el vídeo!

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra