Carpaccio de ceps amb gamba del Port de la Selva i taronja confitada - Vianda.cat

carpaccio ceps gamba port de la selva taronja confitada

Carpaccio de ceps amb gamba del Port de la Selva, un mar i muntanya amb el rei dels bolets (el cep) que ens presenta en Jose Delgado, xef del Divinum.

Bons ingredients de proximitat i un màxim respecte pel producte. Aquesta és la cuina que proposen al restaurant Divinum de Girona. Una clara mostra d’això és la recepta que ens proposa el seu xef i que us detallem a continuació.

– Netegem i tallem els ceps en làmines.

– Col·loquem les làmines sobre el plat i hi apliquem un toc de bufador. Hi afegim sal, oli, pinyons, la taronja confitada, el sèsam, porradell, brots d’anisat, de mostassa i de coriandre.

– Posem la gamba sobre el carpaccio i hi apliquem el bufador.

– Acabem el plat amb unes flors tagetes (són àcides) i una reducció de carn de porc.

 

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra