Les bases de la cuina catalana segons Josep Maria Freixa - Vianda.cat

Bases cuina catalana Josep Maria Freixa

Analitzem quines són les bases de la cuina catalana segons Josep Maria Freixa, xef de Freixa Tradició, un dels restaurants mítics de cuina catalana de Barcelona.

Freixa apunta com a pilars de la nostra cuina dos elements bàsics: el sofregit i la picada. Explica com fer-los i parla també d’un plat representatiu de la cuina més tradicional: el mar i muntanya.

Pel que fa a la cuina d’avui en dia, Freixa la veu en un estat de bona salut i s’alegra que s’hagi elevat a alta cuina perquè és una de les maneres que pervisqui.

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra