Arròs de llagostins del Restaurant Xerta - Vianda.cat

arròs llagostins restaurant xerta

El xef Fran López prepara un arròs de llagostins al seu Restaurant Xerta de Barcelona, recentment premiat amb una estrella Michelin. López parla de quines són les claus d’un bon arròs del Delta de l’Ebre, d’on és originari.

El xef ha aconseguit portar la cuina d’aquesta terra a la capital i elevar-la a l’alta categoria. Una gastronomia molt rica en producte gràcies al privilegi de tenir a prop el riu i el mar.

El seu arròs conté aquests ingredients que el fan singular sumat a la seva pròpia tècnica que hi aplica López i que veureu al vídeo. Bon profit!

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra