Arròs cremós de Xesco Bueno - Vianda.cat

arròs cremòs cuixes granota xesco bueno

L’arròs cremós de Xesco Bueno es basa en un sofregit de ceba, un brou de pollastre i una salseta reduïda de ceba caramel·litzada.

El xef de Ca l’Esteve, professor de cuina de l’arròs a Sabores Taller de Cocina, i autor del llibre Escuela del arroz, explica quins són els manaments d’aquest plat: un gra bo, un bon brou, un sofregit i una bona picada. Els seus grans preferits són el bombeta i el marisma, amb què prepara l’arròs d’avui.

Pel que fa al sofregit i al brou, depèn de l’arròs que es vulgui obtenir, segons ell. Opina que no es pot fixar un temps exacte per elaborar aquest plat perquè hi ha molts elements que hi intervenen com el tipus de gra o la intensitat del foc.

Vegeu com prepara aquest arròs cremós amb un ingredient car de veure avui en dia: cuixes de granota. Bon profit!

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra