Arròs de bou de mar del restaurant la Mar Salada - Vianda.cat

Arròs bou de mar restaurant la mar salada

L’arròs de bou de mar del restaurant la Mar Salada és al·lucinant! La clau de l’èxit és, evidentment el domini de la tècnica, i el peix, que compren fresc a la llotja de Barcelona cada dia. Ens ho explica l’Albert Enrich, pastisser i propietari del local juntament amb la seva dona, Marta Cid, la cinquena generació d’aquesta família de restauradors. Marc Singla dirigeix els fogons.

El fan amb cassola baixa de ferro colat i treballen amb arròs bomba del Delta perquè aguanta molt bé la cocció. Tenen diversos plats d’arròs a la carta que broden! Textura adient del gra, gustós, respecte per la resta d’ingredients… Mireu, mireu… i tasteu!

 

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra